martes, 27 de abril de 2010

8º edición de CAMINOS SIN FRONTERAS


" Caminos sin Fronteras, sonrisas de niños y niñas"
VIII CURSA DE RELLEUS, Tolosa de Llenguadoc / Lleida
PELS INFANTS AMB MALALTIES GREUS I ONCOLÒGIQUES


L’Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí, de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, de Lleida, l’École des enfants et adolescents de l’Hôpital des Enfants de Tolosa de Llenguadoc (Tolouse),l’Association des Parents d’Enfants Cancereux d’Occitanie, realitzen un projecte pedagògic, cultural i institucional dins el marc “Camins sense fronteres, somriures de nens i nenes”, per tal de sensibilitzar a la població envers les malalties greus i oncològiques.
Aquesta singular cooperació educativa europea, reflecteix la tasca pedagògica desenvolupada per les Aules Hospitalàries que asegura una educació integradora,d’alta qualitat al nen malalt garantint els drets desenvolupats a la Carta Europea dels Drets dels Nens Hospitalitzats. Activitat en la qual col·laboran els voluntaris d’ASVOLCALL.
 
Dimecres, 26 de maig
12.30 h Arribada de la comitiva d’escolars i professors de l’Hospital dels infants i els adolescents de Tolosa de Llenguadoc a Les. Els corredors i membres de l’organització seran rebuts per representants de l’Ajuntament de Les i alumnes del l’Escola Alejandro Casona i per Voluntaris de “la Caixa” a Lleida.  
Dijous, 27 de maig
17.00 h Arribada dels corredors a Tremp, acollits per una representació de nens i nenes dels diferents centres escolars de la ciutat.
19.30 h Recepció a la Sala de Plens de l’Ajuntament per part de les autoritats.
Divendres, 28 de maig
12.00 h Arribada de la cursa de relleus a Lleida. Acompanyats per alumnes i professors de l’Institut Josep Lladonosa.
En l’últim tram des de la Plaça Europa, s’hi afegiran esportistes de l’Associació Lleidatana de futbol Lleure i s’hi podran afegir totes les persones que ho desitgin.
12.30 h Recepció al vestíbul de l’hospital. Inauguració de l’exposició de pòsters realitzats per alumnes dels diferents centres educatius a pediatria amb la col·laboració dels Voluntaris de “la Caixa” a Lleida.
19.00 h Debat: “Societat inclusiva. Joves, present i futur” Col·labora Down Lleida.
Lloc: Sala Jaume Magre de l’Institut d’Educació Municipal ( c/ Bisbe Torres, 2).
21.00 h Sopar de Germanor al Club Tenis Urgell, amb la col·laboració de l’ONG Mags del món, i els músics Mario Prieto i Noelia Sirat.
Dissabte, 29 de maig
10.00 h Visita de la ciutat de Lleida amb el Bus Turístic.

No hay comentarios: