viernes, 1 de octubre de 2010

TALLER DE LA TARDOR


Avui, aprofitant l'arribada de la tardor, s'ha realitzat un taller relacionat amb aquesta estació.En ell, els nens i nenes han hagut de pintar amb pintura acrílica algunes de les fulles que ja han començat a caure dels arbres...


Alguns dels nois ho han hagut de fer a la seva habitació, altres ho han pogut fer a la sal de jocs. A més, hem hagut de tenri en compte el fet que una petita era al·lèrgica a la humitat. Així doncs, l'hem fet participar d'una manera diferent a la nostra activitat: am,b colors de fusta ens ha pintat el dibuix d'una fulla.

Més endavant, amb aquestes petites obres d'art, farem un mural per acabar de donar la benvinguda a aquesta nova època de l'any!

......................

Hoy, aprovechando la llegada del otoño, hemos realizado un taller relacionado con esta estación. En él, los niños y niñas han pintado con pintura acrílica algunas de las hojas que han empezado a caer de los arboles.
Más adelante, con estas pequeñas obras de arte, haremos un mural para acabar de dar la bienvenida a esta nueva época del año!

No hay comentarios: