lunes, 8 de noviembre de 2010

L'HOSPITAL DELS MILLORS SERVEIS

Fa molt temps, a Lleida, s’estava construint un edifici; però no era una casa ni un gratacel, no era res d’això, era un hospital. La gent, al saber que s’anava a construir, se’n van alegrar molt ja que a partir d’ara sempre que es fiquessin malalts sabrien on recorre.

Al acabar de construir l’Arnau de Vilanova, es va fer la inauguració on els hi van ensenyar les instal·lacions i els serveis que tenia, com ara: habitacions, ordenadors que estaven a la sala de jocs... on també, ara ja fa 10 anys, hi ha un col·legit anomenat “Aula Hospitalària” on em trobo jo ara mateix.
A més a més, tenien servei de netejà i et porten el menjar, també hi ha una sala de jocs on es poden trobar: joguines, contes, ordenadors i una televisió.

A l’aula es pot enviar correus electrònics a les escoles i estudiar per no perdre la capacitat de llegir i escriure, fins i tot la pots millorar amb les mestres tan simpàtiques que hi ha.


Tots els nens i nenes que es van ficar malalts els i van suplicar als seus pares que els ingressessin allí, no perquè fos nou, si no pel servei que els hi oferien i perquè allí tot era millor.


A QUIN HOSPITAL ANIRIES SI ESTIGUESIS MALALT?

Alba Garcia
9 anys

No hay comentarios: