martes, 8 de marzo de 2011

10 ANYS D´AULA HOSPITALARIA





















"CAMINS SENSE FRONTERES SOMRIURES DE NENS I NENES"


"ACTIVITAT ESPORTIVA: "FES UNA ACTIVITAT PER MÍ"


Amb motiu del desè any de la creació de l’aula hospitalària a les nostres terres es convida a participar a la primera edició “Fes avui una activitat per mi”.

Amb la finalitat de dur a terme una tasca de solidaritat envers als nens/es hospitalitzats, es proposa als centres educatius la realització d’una activitat física dedicada als nens/es que estan hospitalitzats. L’objectiu és fomentar el vincle dels nens/es i joves dels centres i instituts de Lleida amb el compromís i la responsabilitat d’estar al costat de les persones en moments delicats.


Instruccions per a l’activitat:
Data de l’activitat: Dia 16 de maig.
Temàtica: esportiva, a realitzar als centres educatius.
Duració: temps a determinar pel centre.
Objectiu: dedicar una activitat de caire esportiu als nens i nenes hospitalitzats.

Els centres que participin enviaran una fotografia de l’activitat a l’adreça de correu electrònic aulahospitalaria2003@yahoo.es que s’inclourà a la revista “El cargol entremaliat”, la qual es realitzarà amb motiu dels actes per commemorar els 10 anys d’assistència de la nostra aula.

Animem a participar a totes les escoles i instituts en aquesta primera edició. Si teniu intenció de participar-hi comuniqueu-ho per correu electrònic a l’adreça anomenada amb anterioritat o al telèfon: 973 248100 ex 2588.


CERTAMEN LITERARI: "CONTA´M UN CONTE"


Amb motiu del desè any de la creació de l’aula hospitalària a les nostres terres es convoca el 1r certament literari “Conta’m un conte”.

Amb la finalitat de dur a terme una tasca creativa, participativa i lúdica envers els nens/es hospitalitzats, es proposa als centres educatius escriure un conte que potenciï el benestar i la il·lusió tot fomentant un espai de lectura que porti als nens/es ingressats cap a d’interès de les històries i els contes escrits per companys/es de les escoles tan properes com llunyanes al nostre hospital.


Bases del concurs:
· Els contes tindran una extensió màxima de tres fulles DIN-A4.
· Temàtica: lliure però amb un caire divertit i alegre.
· Dirigits a nens/es i joves de totes les edats.
· S’enviaran per correu electrònic a l’adreça:
aulahospitalaria2003@yahoo.es
· Termini d’entrega: divendres 6 de maig.
· Premis: Hi haurà tres premis per categoria:
a) Per a infants d’Educació Infantil.
b) Per a nens i nenes d’Educació Primària.
c) Per a joves d’Educació Secundària.

Els premis consistiran en un diploma com a escriptor o escriptora de l’aula hospitalària i un lot de llibres per a cada categoria. El fallo del jurat es durà a terme la segona setmana del mes de maig del 2011.

El recull de contes rebuts formaran part de “Conta’m un conte”, un recull d’històries que estarà disponible a la biblioteca de l’Aula Hospitalària. Pel que fa als text seleccionats s’inclouran en la revista “El cargol entremaliat”, la qual es realitzarà amb motiu dels actes per commemorar els 10 anys d’assistència de la nostra aula.


Animem a participar a totes les escoles i instituts en aquesta primera edició de “Conta’m un conte”. Si teniu intenció de participar-hi comuniqueu-ho per correu electrònic a l’adreça anomenada amb anterioritat o al telèfon: 973 248100 ex 2588.



REALITZACIÓ D´UN PÒSTER


Amb motiu del desè any de la creació de l’aula hospitalària a les nostres terres es convoca el concurs: “Camins sense fronteres: somriures de nens i nenes”.

Amb la finalitat de dur a terme una tasca creativa, participativa i lúdica envers els nens/es hospitalitzats, es proposa als centres educatius la realització d’un pòster que potenciï el benestar i la il·lusió tot fomentant un espai plàstic que decori la nostra aula pels companys/es de les escoles tan properes com llunyanes al nostre hospital.


Instruccions per a l’activitat:
Els pòsters es realitzaran amb cartolina.
Cada centre pot entregar d’un a tres pòsters.
La temàtica és lliure però amb un caire divertit i alegre.
Dirigits a nens/es i joves de totes les edats.
S’enviaran per correu electrònic a l’adreça:
aulahospitalaria2003@yahoo.es
Termini d’entrega: divendres 6 de maig.

El pòster seleccionat representarà a “Camins sense fronteres: somriure de nens i nenes”, un projecte europeu envers les malalties greus i cròniques dels infants.

Animem a participar a totes les escoles i instituts en aquesta primera edició. Si teniu intenció de participar-hi comuniqueu-ho per correu electrònic a l’adreça anomenada amb anterioritat o al telèfon: 973 248100 ex 2588.






No hay comentarios: