jueves, 5 de mayo de 2011

Obra de teatre

Aquest matí, ens han visitat a l’Aula Hospitalària les alumnes del IES Ronda, del cicle superior d’Educació Infantil, les quals han vingut ha realitzar una obra de teatre pels nens i nenes hospitalitzats. L’obra tractava sobre una estrella que s’havia caigut del cel, i s’havia fet mal, una gateta la va trobar i la va agafar per poder-la curar, però no sabia com fer-ho. M’entres els altres animals descansaven ella rumiava i rumiava sense parar fins que al gos va despertar, ell preocupat li va preguntar que passava que hi havia tant d’enrenou, la gateta li va explicar el seu problema, i ell tenia la solució, buscar una flor que la seva àvia utilitzava per curar-ho tot.
De seguida es van ficar a buscar-la, i així, es van afegir altres animals com l’ànec, l’ovella, i la vaca, un cop la flor van trobar, la van poder curar, per acavar van tenir que fer una escala entre ells per poder-la pujar un altre cop al cel.
















Per finalitzar, els protagonistes de la història, han passat per les habitacions dels nens i nenes que no han pogut sortir.
L’obra de teatre a estat molt entretinguda i divertida, ens ha agradat molt!!!

No hay comentarios: