lunes, 14 de marzo de 2011

COMENÇA EL MES DE LA LITERATURA

En motiu de l'arribada de Sant Jordi, durant aquest mes de març treballarem la literatura. Així, diversos escriptors vindran a l'Aula per parlar-nos de la seva trajectòria.


Avui, 14 de març, ens ha visitat Josep Maria Sanuy Vinós, un periodista que va estudiar a la UAB. Redactor del diare Segre (1983-1987). Cap de secció al mateix diari (1987-1990) i redactor en cap (1990-1992). Desde l'any 1992 es subdirector del Grup Segre. Entre els anys 1984 i 1987 fou corresponsal de l'agència EFE a Lleida. També ha estat coordianor del curs de postgrau de Comunicació Audiovisual Segre-UdL (2001) i actualment dirigeix i presenta el programa "Lleida Activa" de Lleida TV. També va ser vicepresident del col·legi de periodistes de Catalunya a Lleida. Va ser director del diari ADN de Lleida i actualment, subdirector a Barcelona.

Ens ha explicat algunes anècdotes de la seva professió, en què consisteix al tasca de periodista i ens ha contestat a totes les nostres preguntes. A més a més, després de la xerrada, ha passat per algunes de les habitacions per a que els nens i nenes que no han pogut assistir-hi, coneguessin a aquest periodista.

Agraïm la seva implicació i col·laboració, ha estat molt interessat en apropar-nos al seu dia a dia. Sense cap dubte, un bon inici en aquest mes de la literatura!

No hay comentarios: