martes, 15 de marzo de 2011

VISITA DE LES ALUMNES DE CILCE INFANTIL DE L'IES RONDA

Avui dia 15 de març del 2011, hem rebut la visita de les estudiants del primer curs dels Cicles formatius de grau superiror de l’Educació Infantil de l’IES Ronda. Es pot afirmar que aquesta visita ha estat molt profitosa perquè se’ls ha explicat què és l’Aula Hospitalària així com el seu funcionament i la seva organització. A més, les alumnes han tingut l’oportunitat d’endinsar-se en l’àmbient diari que es viu en aquesta aula i, per tant, han vist aquesta realitat mitjançant una experiència concreta. És important tenir present això donat que com s’afirma, “més val una imatge que mil paraules”.
També, tothom hem pogut gaudir de les diferents experiències narrades per la Toñy Castillo, la qual és la responsable de l’aula, per tal de configurar una imatge completa de la tasca que els diferents professionals duen a terme, la necessària cordinació que aquests han de tenir, els diferents materials que aquest utilitzen a l’hora d’atendre les necessitats que els seus alumnes presenten, l’actitud i conducta que han de tenir, etc.
Finalment, les alumnes han pogut plantejar-se i preguntar algunes qüestions, les quals han enrriquit la visita i el diàleg establert.

No hay comentarios: